Årets kvinna event

Hej, 

 

 

Ikväll har jag varit i Kil på "Årets Kvinna" Event, det var ett regionsmöte där de gav ut pris till Årets Kvinna i och för näringslivet. Jag fick blommor och en jättefin motivering varför jag blev årets kvinna 2011 i Karlstad! KUL! : D Utmärkelsen fick jag redan i somras men nu var det alltså utdelning utav priset.   

 

Det har varit fullt upp sedan EM och vinsten, tid med familjen och vänner har prioriterats, det är verkligen så härligt att vara med människor man mår så bra utav, då känner jag mig toppen! Jag har även under de här dagarna spelat in en film, en imagefilm som jag gör tillsammans med Brama Film. Det kommer som sagt bli en imagefilm som jag ska använda för att marknadsföra mig samt ha en liten "teaser" till mina föreläsningar. Det blir både en version på svenska och en på engelska, då planerna i framtiden är att ta mina föreläsningar utomlands. Jag har siktet inställt! : D 

 

På tal om utomlands, om ca en vecka åker jag till Amsterdam för att vara med på ett Brainstorming möte med paralympiska kommiteén i Holland. Golf kom som sagt inte med i paralympics och nu ska det läggas en ny plan för hur vi ska göra för att få det att komma med till 2020! Jag är inbjuden att vara med och dela ideér och detta ska bli mycket intressant!! 

 

Lägger upp en film som Brama film gjort, för att ge ett exempel på hur min imagefilm kan komma att se ut! Se nedan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-