EM GULD!!!!!!!

EM GULD !!!!!!!!!

 

 

Det är så stort att både skriva och säga det!! Jag har vunnit EM guld!, vilken vinst och vilken mäktig känsla! :D

Jag kunde inte blogga från Bornholm då vi inte hade något internet, det var synd men här kommer hela uppdateringen!!!!


Första dagen var det tufft, jag startade bra med en go känsla i kroppen, men efter ett katastrof hål på fyran rasade min goa känsla och en press inombords började växa. Att jag ville hålla i spelet, började styra klubban, ville inte missa, inte spela dåligt. Matchen var mer i mitt huvud än på golfbanan och eftersom golfen är så otroligt mycket mentalt så gick det helt enkelt åt det håll jag var mest fokuserad på - att "inte" missa. Jag missade, och jag gjorde det stort, och mycket. Den första rundan i em var min sämsta på flera år....och jag var praktiskt taget helt slut. Hur laddar man om till nästa rond!? Jag ringde min bästa mentala coach Lennart!!

 

Andra dagen var jag mycket mer lugn, kände ingen press och nu kunde jag äntligen fokusera på spelet! Och det kom, spelet kom som ett brev på posten, allt bara stämde! Det var så lätt och så roligt, birdiechans efter birdiechans, jag kunde under ronden inte förstå vilken skillnad det kunde vara mellan två dagar! Men det var egentligen ingen skillnad på slagen, det var bara i huvudet det hände! Och jag gick min bästa rond sedan operationen!!! Personbästa och första gången jag gick på mitt hcp (golfhandicap) igen!! 1 år & 5 månader efter är jag tillbaka på samma nivå som jag var på med två ben. Otroligt!

 

Tredje dagen var jag laddad till tusen!, lite nervöst men jag jobbade mycket på att bibehålla känslan jag hade från dag två. Att vara lugn och säker i sitt spel lönade sig, så jag gick ut med den inställningen. Spelet flöt på ännu bättre äN dagen innan! Nu var jag -2 efter 6 hål! Lite darrig på händerna blev jag och efter nio hål var jag på par. Tredje ronden var min bästa detta och förra året och jag är så glad och tacksam för att den kom, Resultatmässigt hade jag samma som dag två, men detta var med känn på lägre! Det visar att potentialen finns där, snabbare är jag trodde! Målet att bli bättre på ett ben än på två är väldigt starktoch ronden visade att det är mycket möjligt. Jag hade egentligen inga tvivel om det, men jag visste inte att det kunde gå såhär snabbt!!!!

 

Resultatmässigt gick jag: 92-75-75 = 242 (+26)

 

Det här var det roligaste jag gjort inviduellt och golfmässigt under året!!, tack finaste och bästa Christoph för att du var med och bidrog till det fina guldet!

 

 

 

Kram Carro

 

Artikel värmlandsnytt

 

Artikel Svensk golf

 

Artikel Aftonbladet 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-