"Tappra barn", tävling på Vesterby

Hej,

Idag har jag varit med på en tävling arrangerad utav Swedbank Linköping på Vesterbys golfklubb, jag var själv inte med och spelade utan agerade "Beat the pro" på ett korthål. Jag fick sammanlagt slå drygt 40 slag, 125 meter, nedför och vind i ryggen, greenen var stenhård och mätte 11.5 på stimpen! Vilket är otroligt snabbt! På europatouren mäts stimpen till ca 12 så att ni har något att jämföra med!, de mäts på hur snabba de är! Totalt på de 18 lag som deltog fick 7 stycken birdie i spelformen scramble när de använde mitt slag, jätteroligt!!

 

Jag slog ett slag för "Tappra barn" och organisationen "Maskrosbarn"
De hjälper barn som har föräldrar som antingen är missbrukare, dementa eller sjuka av något slag. De hjälper barnen att vara barn och i och med det finns det läger, hjälp utifrån i form utav volontärer och platser för barnen att bara vara barn. Något jag tyckte var jättekul att vi skänkte pengar till. Totalt gick tävlingen + beat the pro ihop och gav ca 27.000:- att skänka till organisationen!

 

Jag höll på kvällen efter middagen ett föredrag inför hela startfältet + hålvärdar (ca 90 personer) och det blev lyckat. Jag känner mig nöjd och tyckte det var roligt! Tack Vesterby och Swedbank för den här fina dagen!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-