Nordic Fields

Hej, 

 

Jag håller på att göra mig förberedd för EM i Danmark och på Bornholm, det kommer att bli stort! Jag har spelat EM förut för juniorer, men då hade jag två ben i behåll så detta blir ju ändå annorlunda. Kommer att försöka vara så aktiv som möjligt under EM-veckan!

Det startar den 24e september och jag ska delta i en sponsormatch den 22a!!, det kommer nog att fungera som en pro am!

 

Vad kan inte vara bättre än att ha fina svenska flaggan smycken på sig när man ska ner och representera Sverige!, Jag fick kontakt med Eva och Nordic Fields under Annika Invitational och det blev inkörsporten till vårt samarbete. Jag kommer att ha örhängen, halsband och en berlock från Nordic fields under denna vecka och det ser jag fram emot!

Eva gör dessa smycken med tryck på aluminium, och hängena kan vara båda titan, silver eller guld. Hon har egendesignade smycken som mestadels är inspirerat - golf!

 

gå in och titta på hemsidan här!!

 

Kram Carro 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-