Syrran i British Open!

Hej!, 

 

Det är helt otroligt men min bästa och finaste syster Lollo har kvalat in till British Open!! Hennes första major och det kan jag inet bli mer stolt över som storasyster! Så roligt!!

 

Idag spelade hon sin första runda och det gick jättebra!, hon kom in på en score om +3 och ligger delad 56a! Det är drygt hundra spelare med och världseliten ställer upp, vilket alltså är en riktigt stor tävling. Jag önskar dig lycka till imorgon på rond 2 syrran!

 

Följ henne här, www.ladieseuropeantour.com

 

Jag har inte varit så närvarande vid bloggen de senaste dagarna, det beror på att jag jobbar på en jättegrej!!, kommer snart att släppa min lilla nyhet här i bloggen!

Idag fick jag ett uppdrag om en föreläsning vid en golftävling, konceptet är testat några gånger och det fungerar verkligen bra tycker jag, så roligt att det kan spridas till fler. Det är alltså en golftävling som anordnas utav ett företag, för deras kunder, och efter själva golftävlingen håller jag ett skräddarsytt föredrag för dem. Ska bli kul och ännu en ny utmaning att fixa det!

Om ett tag skulle jag vilja ta certifiering "professionell föreläsare", men det får ta sin tid det också, ett framtidsprojekt!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-