Barngolfen blev en succé

Hej!, 

 

Barngolfen i år blev en stor succé! Spelare som Thomas Björn, Oscar Floren, Rickard Carlberg, Johan Edfors, Carin Koch, Louise Larsson, Caroline Hedwall och Helen Alfredsson, för att bara nämna några var med och förgyllde golfen som golfproffs. Kändisskaran bestod utav Lill-babs, Erik från EMD, Thomas Ravelli, Kenneth Andersson, prinsessan Birgitta, Tone Bekkestad, ICA-Stig, Henrik Hielt, Jessica Andersson, där också för att bara nämna några. 

Vilken dag det var!, helt otroligt, underbara människor och massa kul på golfbanan!

 

Det var 28 lag, (rekord!) och ungeför 200 spelare som gick ut den 3e september och deltog i årets barngolf. Syftet är att slå ett slag för barnen och i år gick alla inspelade pengar till läkande rum till barnakuten. Det är rum där barnen kan komma in och uppleva djungel, regnskog eller annan häftig natur, omgivning och djur innan de ska besöka doktorn. Detta istället för att sitta och stirra rakt in i en vit vägg i väntan på besöket. Stiftelsen värkar för att förbättra situationen för barn på barnsjukhuset och varje år skänks pengar till oliak saker som gör vistelsen roligare, det kan vara musikstunder, syskonhjälp, helande rum, små trädgårdar osv. Det är helt otroligt men sammanlagt samlade stiftelsen in I ÅR, över en miljon kronor till detta!!!!

Det är helt underbart och jag blir så rörd när jag vet vart pengarna går till och vad det hjälper de sjuka barnen. Som figthas varje dag....

 

De visade också en känslomässig film under banketten som jag laddar upp här, det är för att visa hur mycket just stiftelsen och ALLA människor kan hjälpa barnen! Den är mycket sevärd. Förra året sjöng Erik från EMD sången "I talk to the clown" som drog in 25 000:- under förra året till förmån för barnen. Den videon laddar jag också upp här. 

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-