Barngolfen i Göteborg

Hej, 

 

Igår höll jag mitt första föredrag på engelska!, coh det gick jättebra! Jag höll på i en timme inför de tävlande tjejerna, Annika, alla funktionärer samt ledare. Jag var nervös innan då jag tänkte att tunghäftan skulle leta sig in då och då......men det gjorde den inte. Det är som när man spelar sin bästa golf, jag var i "flowet", i det tillståndet går allt sin väg och man känner sig bara super, det var så jag kände igår! Så gött!!

 

Nu är jag på plats i Göteborg för att spela Barngolfen, syster Lollo är med och det är så mysigt och roligt! Imorgon är det samling kl 8.00 och då väntar en heldag ute på Hills!, alla som befinner sig i göteborg och vill kan ta sig ut och titta på golftävlingen! Det kommer vara ca 200 tävlande, däribland sponsorer, golfproffs och kändisar. Detta blir kul!

 

Klicka på bilden nedan för att läsa mer!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-