Jag har ridit !!

Hej!!

 

Jag har gjort nagot jätteroligt!! Idag red jag islandshästar igen efter ett ar! Det var det sista jag gjorde innan jag opererades förra aret och malet var att i ar gora det med protes, och jag klarade det!!

 

Jag sadlade, kom upp pa hästen, red i skogen och töltade!! Efter ett tag skrek syrran fyra hästar bakom, - Carro, vill du galoppera snart?

Jaha, och sa fick jag fragan bara efter tjugo minuter pa hästen, haha, hon är rolig hon!

 

Till sist sa tänkte jag att, men det är klart jag ska ta chansen att göra det!, vad kan hända!? :), sa bar det av, i full galopp pa hästen Fengur!! Mitt i allt tappade jag stigbygeln i protesen men märkte det knappt da fokus var pa att sitta kvar pa hästen och ha balansen ,mitt över hästen, det vara bara "lite" skumpigt. : ) Men jag GJORDE DET! Sa himla häftigt det var, vilken känsla att ha klarat utav detta och att tölta och galoppera igen! Det här var KUL!

 

Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-