Sidestix tillbehör !

Hej!, 

 

Jag har fått mina tillbehör eller skor som det kallas till mina kryckor Sidestix, som jag skrivit om tidigare i bloggen trivs jag väldigt bra även på kryckor utan protes och när jag väl hittade underverk till kryckor, Sidestix! Så var jag bara tvungen att utöka sortimentet för användningsområden för just kryckorna. Vad jag menar med det är att jag nu i dagarna fått hem både snöskor, is-skor och rotationsskor, även kallat "rotating tips" som kommer underlätta alla underlag jag vill gå på. Jag är så glad!!!

 

Nu vill jag nästan det ska bli vinter så jag kan testa de olika skorna!!, men väl är väl att sommaren/hösten stannar lite till, det är ju så underbart!

 

Rotations-skorna gör så att jag vid varje steg med kryckorna inte "låser" axeln i ett rakt läge, som man gör när man hoppar på vanliga kryckor. Det är en rätt monotom rörelse och det är lätt att bli spänd i axlar och överarmar, något jag nu ska undvika - hej spaghetti!

Så vid varje steg jag tar vrids skon/foten på kryckorna och jag kan röra handen samt axeln i ett läge som känns bekvämt, under hela gången. När jag testade detta första gången kändes det lite vingligt men jag tror att jag kommer in i det rätt fort. 

Vi gjorde ett test i dagarna för att testa balansen att stå på kryckorna, med foten/fötterna i luften, nu ligger mitt personbästa på 5.6 sekunder!

 

Intill har jag laddat upp en bild på grejjorna!!

För att läsa mer om kryckorna, gå in här!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-