Christos Masters !!

Hej, 

 

Jag har spelat Christos Masters med min sponsor Daily Sports!, vilken rolig dag det var ute på Kungsängen! Vi kom dit imorse och på inceckningen väntade ett smörgåsbord utav goodie saker!! Jag gick därifrån med 2kg kexchoklad, 2 kg chips, 1 laserkikare, tremos, energidycker, kalender, tidningen Woman och en stor väska från Daily innehållande skärp, mössa, strumpor och accessoarer!! Allt detta innan tävlingen startat!

 

Detta är alltså ett välgörenhetsevent där sponsorer och kändisar samlas under en dag med golf, massa kul och insamling till olika projekt, i år gick alla pengar till en barnby i Sydafrika. 

Kanonstarten startade kl 10 och vi slog ut på vårt första korthål, Motorolas eget hål. Varje sponsor hade sitt eget tält på varje hål och det erbjöds tävlingar, mat, godis och olika sorters dricka i varje tält. Höjdpunkten måste varit ett tält där de erbjöd thaimassage!! I och med att rundan tog 6.40 timmar så behövdes det! 

 

Daily hade sitt eget tält på hål 10 där de visade upp både höstens och lite utav nästa års kollektion. Väldigt färgglatt och fint! 

 

Jag spelade väldigt bra idag, alla drivar var i Fairway samt många inspel på green! Jättekul att få ha så många birdie-chanser, det äetts framgång för mitt spel resultatmässigt. Jag var endast något slag från att gå på mitt handicap vilket kändes som en stor seger. 

 

På kvällen åkte vi till Café Opera i Stockholm där det bjöds på middag och mingel samt prisutdelning, mycket trevligt! Jag måste säga att det vart en kanon rolig dag, verkligen annorlunda och speciell! 

Tack så mycket Daily Sports för att ni tog med mig på denna roliga dag! 

 

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-