Golf i solnedgång

Hej!,

Ikväll har varit en helt underbar golfkväll! Först tränade jag på mina slag och gick sedan ut och spelade med Christoph, Lollo & mamma!, så mysigt! Vi gick nio hål och det gick riktigt bra för mig, drivern satt som ett smäck och järnslagen var där jag ville ha dem, för det mesta i alla fall. Det var första gången ( förutom lag sm) som jag kände att jag var kapabel att gå runt par, det var så roligt då spelet och scoren visade det också. Jag scorade +1 på nio och kände mig stabil i spelet, vilket gensvar från all träning, det går framåt!!

Jag tycker att tävlingssäsongen varit lite trög då resultatet inte varit där, känslan har funnits men det är roligt att se resultat också då det trots allt är det som visar på något sätt att det går framåt. Resultat kan jag se i många olika former men det som jag pratar om just nu är siffror, så det var jättekul!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-