Bli extra straffad ?

Hej, 

 

Jag har kommit till Uppsala och ska spela en tävling på handitouren här!, ska bli riktigt kul! 

När jag kom hit imorse läste jag igenom alla papper och fick då se, alla spelare i A-klassen spelar från vit tee. Nu till er som inte spelar golf, vit tee (utslagsplats) är till för de manliga proffsen som spelar tävlingar, när vi tjejer/damer spelar en scratch tävling, dvs en "proffstävling" så spelar vi från blå tee, som är tjejernas tävlingstee alltså utslagsplats. 

 

Jag är den enda tjejen i denna klassen men tog ändå för givet att killarna spelar från sin tee och jag från min, det är väl ändå det jag förväntade. Så fick jag reda på att det var det INTE!

Herregud, jag ska alltså spela en tävling där banan är 500m längre än europatouren för damer samt 300m längre än Solheim cup spelades....

Okej att det ska vara rättvist att alla är i samma klass och ska spela från samma tee, men jag har ju mitt golf handicap från damernas tee vilket är blå eller röd! Skulle jag nu ställa mig och spela vit tee som är herrarnas tävlingstee ??

 

Jag får gå ut imorgon och bara ha kul och spela, det blir den längsta banan jag någonsin har spelat och kunde jag skulle jag spela drives även från fairway, önska mig lycka till !

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-