Jag fixade det !

Hej!, 

 

Igår gick jag caddie till syster Louise på europatouren!!, jag fixade att gå alla 18 hål!! Det var en enorm känsla att ha klarat utav det, att kunan gå på en golfbana igen efter ett år på protes, det kräver svett och slit för att orka ta sig runt det! Jag gick igår en runda med en rkycka som hjälp samt en elvagn som jag drog framför mig!

Fördelen med den här banan är att den är ganska platt och inte så kuperad, det enda är att den är riktigt lång, så det blev en promenad om drygt 1 mil, som sammanlagt tog 5 timmar! Puh!

 

Idag måste jag vila då det är en riktig påfrestning för benet och övriga kroppen, jag testade den riktigt igår och det vore bara dumdristigt att sätta sig i en situation då jag är trött och jag kan skada mig. Så idag överlämnade jag caddiejobbet men känner mig lika glad för det! Jag ska stötta Lollo på banan idag från en liten bil!, sk bli kul!

Hon går ut 9.10, följ henne på ladieseuropeantour.com!

Vi har nu en 65e plats och vi behöver spela upp oss något slag för att klara cutten tills imorgon! Spännande!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-