Bloggmaster

Hej!,

 

Idag är det en solig dag på Irland och Killeen! Jag har ägnat morgonen åt jobb på hemsidan, som behöver uppdateras med lite nya saker, det som gjorts idag är "tv-klipp" sidan som fått en uppfräschning! Gå gärna in och ta en titt!


Det finns så mycket jag vill blogga om men den senaste tiden har tiden varit för knapp för mig. Vad gör man när man vill utöka dygnen med 50 timmar istället för 24, någon som känner igen sig att tiden inte riktigt räcker till. Allt ska ha sin del och att försöka planera är verkligen inte min starka sida, tycker jag själv. På något vis löser det sig alltid och ibland med lite oväntade vändningar, men det är bra att ha lite spontanitet i vardagen också!

För några veckor sedan gjorde jag ett reklamjobb för ett företag och bilderna kommer att bli publicerade snart och då lägger jag upp det på bloggen! Det var riktigt roligt att göra det jobbet så jag hoppas att resultatet visar det också!

 

Ha en bra dag!,
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-