Vi kom TREA!!!!!

Hej alla kära bloggläsare!!,

 

Det har idag varit en utav de bästa golfdagarna jag någonsin haft!!

Karlstad damlag har idag kommit trea i Lag SM!!! Det är så underbart, så roligt och så härligt! Vi fixade det!!

 

Internet har varit väldigt dåligt under veckan därav dålig uppdatering, men vi har spelat fantastiskt bra!! Målet var att komma topp tre och Det klarade vi, med ett slag sista dagen!

 

Gissa om det var spännade!?, herregud! Jag åkte runt i golfbilen och stöttade alla tjejer som spelade singel idag, vilket var Lollo, Filippa, Jenny och Emma! Ställningen skiftade effter varje hål och det gjorde att jag var mellan att svimma och få en hjärtattack hela tiden, så spännande! Jag har nog aldrig varit så nervös förut! 

Min prestation under veckan bestod utav två foursame med syster Lollo, vi gjorde ett grymt jobb, på Masters gick vi +6 och på Donald Steel på par! Det belönades med bästa score på Donald Steel! 

Förra året, när jag gjorde golfcomeback gick jag och Lollo +3 på Donald och det slog vi alltså med tre slag!, nu har jag i och för sig två ben men det är roligt att se at utvecklingen går framåt!

 

Jag är grymt glad pch tacksam för denna grymma vecka!, tack laget!!! Jenny, Julia, Filippa, Lollo och Emma! Samt Christina och pappa som kaptener! : ) och alla andra som har stöttat! En uta mina roligaste golfveckor någonsin!

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-