När man vill för mycket

Hej,

 

Jag spelade i dagarna Smådalarö gård open. Under tävlingen gjordes det en filmprofil om mig som kommer att visas på Viasat golf samt Eurosport, riktigt roligt!

Dock gick det inte vägen med tävlingen för mig, kombinationen att jag ville för mycket samt att spelet inte satt hundra under de två dagarna gjorde sig inte bra. Men så är det ibland, jag lyckas inte alltid och kan jag även se något positivt i ett "misslyckande" så har jag ändå varit med i en utveckling framåt.

Det här året är för mig ett läroår, jag är medveten om att det är tufft att komma tillbaka till den nivån jag var på innan, men tufft betyder inte omöjligt, tvärtom! Jag ser det som en utmaning och ett stort mål, det innebär mycket träning och det är jag beredd att ge då jag tycker att det är så roligt!

 

Imorgon åker Karlstad damlag till Barsebäck och Lag SM!, den tävlingen som jag spelade förra året precis 2 och en halv månad efter amputationen! Gissa om det ska bli kul att komma tillbaka dit!! :)

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-