Kryckorna har kommit!

Hej!,

 

NU har mina kryckor från Sidestix kommit!! Är så glad! De är både så snygga och så sköna att gå med! Med inbyggd stötdämpare, justerbar längd för olika skor och ett grepp gjort utav kork med extra gummi för handflatan! Det ger extra bra gerpp då händerna inte kanar ned när man blir varm om den, som på vanliga kryckor. Det har gjort att jag fått valkar varma sommardagar, vilket jag undviker nu! : D Samt att handlederna inte kommer i en så utlämnad position då greppen är uppbyggda efter kuddarna i handen, det faller naturligt att ha handlederna raka vilket underlättar vid lång gång. De har även inbyggda mjuka pads i kryck-delen som jag kan luta mina armar mot när jag går. I och med stötdämparen är de väldigt naturligt att gå med dem, man rullar på ett bättre sätt och det är skonsamt för axlar, handleder, knä och rygg. Jag ser fram emot låååånga promenader med dem : )

 

och......jag var ju också tvungen att prova att springa med dem, - Christophs underbara idé, Såklart : ) När vi väl hade fått in tekniken gick det riktigt fort och det var riktigt kul! : D 

Det kommer bild på kryckorna!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-