242 BRIS på Marks gk

Hej, 

 

Idag har jag varit på Marks gk i Kinna där jag spelade en välgörenhetstävling för 242BRIS, företaget Sport Support som grundades utav Patrik Sjöberg driver in pengar till BRIS och tävlingen idag drog in 25.000:- 

MYCKET BRA tycker jag : )

 

Vi spelade i lag om tre stycken och det var texas scramble vilket betyder att alla tre slår ut, sedan väljer vi den bästa bollen och så spelar de två andra i laget därifrån. Den som slog slaget vi valde var alltså inte tillåten att slå nästa slag. Kunde vara lite frustrerande då man inte fick fortsätta om man gjort ett väldigt bra slag, lite som i foursame. 

 

På det första hålet visade jag upp mina driver-skills med golfbilen, jag hade med mig en kompis från Holland som caddie och vi drog nedför backn på första hålet, vilket var nr 8 på Marks gk. Det var blött i gräset och för att undvika att komma för nära de andra styrde jag lite åt höger, bilen fick en jättefart och gjort ett helt varv i full fart!!! Herregud!, det kunde gått illa men efter allt, det måste sett snyggt ut! : ) Vi landade med nosen framåt titalt chockade, jag kommer nog ta det lugnare nedför backarna i framtiden!

 

Länkar till 242BRIS här

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-