Sidestix !

Hej!,

 

Jag väntar med spänning på mina nya kryckor, sidestix! Det är ett företag i Canada som gör specialdesignade kryckor för personer som går väldigt mycket på kryckor, just därför att de avlastar axlar, rygg och armar när man går. De har även snöskor samt ispiggar för kryckorna under vintern som gör att man kan gå både på halt och snöunderlag! Kryckorna är gjorda i kolfiber och därav är de väldigt coola till utseendet också.

 

En vecka vänte-tid och sen kommer de!

 

Imorgon har jag föredrag på en rotaryklubb i Karlstad, ska bli kul! Det är endast 30 min och det är tufft då det inte är så mycket tid för att utveckla hela min historia, och verkligen berätta om den. Men jag ska välja ut några godbitar!

Senare i veckan ska jag spela en välgörenhetstävling i Kinna, Marks gk till förmån för BRIS. Det känsn väldigt bra att ställa upp på den tävlingen då de insamlande pengarna går till en väldigt bra sak.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-