Handicup 18

Hej,

 

NI kanske undrar varför jag inte bloggat på några dagar, jag har varit hos min pojkvän i Tyskland och tränat mycket. Fulla dagar och fokus på att få i ordning på de saker som inte varit så bra senaste veckorna, men som kommer att bli bättre! Det känns redan bättre :)

 

I helgen kom jag tillbaka till Sverige och åkte direkt till Handicup på Ekerum, Öland. Det är som skrivet en välgörenhetstävling för handigolf i Sverige som Mattias Claesson anordar. Det är också hans år att fylla 40 och det är ju mega-stort så varför inte ställa till med stor fest! Vi var runt 140 glada personer som sammanstrålade under en golftävling under dagen, sedan aktiviteter som att prova på paragolfer och på kvällen en mycket trevlig middag! Paragolfer är en rullstol somär innbyggd i en liten bil, den kör man med en handstick och den hjälper sedan till att lyfta dig uppåt och framåt så att du kan stå i en golfposition och spela golf, även om du har problem att gå eller är lam. Vilket jag tycker är  HELT fantastiskt! Jag fixade slaget från denna maskin men själva körningen var usel, jag fick aldrig den möjligheten i unga år att spela så mycket tv-spel så jag skyller på joy-stick körningen därav! : D 

 

En mycket fin dag och kväll och GRATTIS till dig Mattias, vilket jätteevent!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-