Lyckad premiär !

Hej!, 

 

Det var riktigt lyckat igår på Urban Tour!, vi spelade som sagt 9 hål mitt inne i lund bland butiker, kyrkor, cafeér och människor! Rätt kul när man kunde valla bollarna mellan husen, taken in på de uppbyggda greenerna som bestod utav fårfällar, bilar och gatupratare!! Helt klart något nytt! Mitt lag slutade även trea i vuxenklassen (över 21 år) och erhöll därmed en jättefin t-shirt med trycket Jag vann brons! samt en valfri sak, för min del blev det en mörkblå PING keps : )

Urban Tour har två regler, visa hänsyn till andra och HA KUL!, Kul, ja det hade vi!! Så roligt det var att blanda alla slags människor och göra något nytt! Det finns inga speciella golfregler i detta mer än att det innefattar en klubba och en boll, sen är det fantasin som sätter gränsen! Man behöver inte ens ha hållt i en golfklubba förut!

 

Nu när detta blev så lyckat och uppskattat tycker i alla fall jag att det ska spelas Urban Tour i andra städer!, hur skulle banan se ut i din stad?

 

Kommer ladda upp lite bilder från dagen!

 

Tack fam Malmqvist för dessa dagar!, har varit riktigt roligt, ni är underbara!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-