Föreläsning Tingvalla

Godmorgon!

 

Igår hade jag föreläsningpå Tingvallaskolan för de elever som går Etik och Livsfrågor. De har haft ämnet "funktionshinder" som de jobbat och lärt sig mer om under några veckor. Igår skulle jag alltså vara deras gäst och berätta om min historia. Passet var dryga två timmar långt och det är det längsta jag har hållit hittills. Mycket förberedelse inför föreläsningen men det gjorde också att jag fick tänka igenom allt som har hänt och verkligen reflektera för att få så många infallsvinklar som möjligt. Vad har hänt, hur tänkte jag, hur reagerade jag, varför hände det som hände, vad var planen osv.

 

Jag lyckades få ihop ett bra koncept till vidare föreläsningar!, det kändes som jag la grunden till att utveckla det som jag redan gör och det känns riktigt kul. Jag vet att i framtiden kommer det finnas ännu mer material, det blir på något vis lättare ju längre ifrån historien jag kommer att se känslor, tankar, handlingar objektivt och på ett sätt som gör att jag kan jobba med dem. Att dessutom blanda detta med starka berättelser utifrån livet är den speciella mixen! : ) Så utvärderingen utav gårdagens pass var, - hur roligt som helst!!

 

Ha en bra dag!

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-