Härlig vår !!

Hej!, 

 

Vilken underbar dag!, 1a maj och röd dag! Det märks verkligen att det var det idag, hela stan låg under vila idag, i trafiken och på gatorna. Vi borde införa röda dagar lite oftare, eller siesta som spanjackerna, det blir inte en sån stressig atmosfär då. Kanske en bra idé, vad vet jag!

 

Idag tog jag tag och städade i hela lägenheten...puh, men så skönt när det är klart! Så nu ska jag bara hålla det såhär hela tiden : ), lycka till!, efter några timmar inomhus behövde jag i alla fall träning!, åkte till golfbanan där jag tränade chipp, putt och range. Det såg riktigt härligt ut när alla gick ut och spelade men det var verkligen helt fullt på banan och för att effektivisera träningen behövde jag nöta! 

 

På väg hem i bilen pratade de på radion om vikten att förlora. Jag tycker att det är riktigt viktigt att de tar upp sådana ämnen också, det är sådan stress och hets runt omkring oss att vi alltid måste lyckas, prestera bra osv. Rätt tröttsamt om man inte gör de, för då är man helt plötsligt en dålig människa!? 

Något som jag är allergisk mot är när omgivningen behandlar människor efter resultat, då blir det automatisk press på att man alltid ska lyckas. Att misslyckas och förlora är något som jag ibland uppskattar, då lär jag mig hur jag inte vill ha någonting, vad jag skulle gjort annorlunda, plus att jag fått erfarenheten av hur det gick när utfallet inte blev som planerat. Såklart att jag blir frustrerad ibland, men vad kan jag göra åt det när det redan hänt?, 

Gräva en grop och ångra allt jag gjorde?

Eller skratta, göra en slutsats av det som hänt och gå vidare?

 

Alternativ 2 låter för mig som ett trevligare val, även om jag är medveten om att det inte alltid är så, i vissa fall måste jag ta det andra alternativet för att komma vidare! Som så mycket här i livet är det så inviduellt, våra val, känslor och situationer är också inviduella och då underlättar det att vara flexibel! 

 

Att alltid få vara den bästa versionen utav dig själv, när man själv bestämmer vad som är bäst!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-