Grattis världens bästa pappa !

Hej!

 

Nu har jag precis kommit hem från två underbara familjedagar! Pappa fyllde 50 år igår, det är ju verkligen något speciellt så varför ska inte det firas? Det vara bara oss fyra i familjen och det var så roligt!, så kul att syrran var hemma också så att alla kunde vara med! Grattis världens bästa pappa !!

 

Idag spelade vi på Hills gk!, riktigt fin var den och mitt spel satt där det skulle. Jag skulle såklart vilja fila på massa saker!! Är inte hemma ännu i mina nya rörelser i kroppen och det tar sin tid så här gäller det att vara tålmodig! Men till helgen är det tävlingspremiär för mig!!! I Hjo, Hökensås! Ska bli riktigt kul, jag är taggad! 

Det kommer bli som en liten vändpunkt att åka dit i helgen, eftersom att spela den tävlingen var det sista jag gjorde förra året innan förlorade mitt högerben...

Med andra ord känslomässigt.

 

Jag lever inte på minnen eller vad som tidigare varit, jag lever här och nu, men medger att jag tycker att det känns bra att titta tillbaka på det som hänt och reflektera över det. Att det redan gått ett år.....

 

Njut här och nu, vi vet aldrig vad som händer imorgon !!

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-