Sista krut

Hej!, 

 

Idag la vi vårt sista krut på den spanska solen för den här gången, från den gröna putting-greenen!! Det har varit en riktigt bra vecka med massa träning, både på gym och på golfbanan. Vi spelade en 18 håls runda och sedan la vi det mesta krutet på att jobba fram rätt rörelser i kroppen. Jag och syster har som bekant båda ont i ryggen, något som måste tas bort!! Att bara gå till en kiropraktor eller att behandlas är inte nog, vi måste få rätt muskler att jobba så att vi kan bli av med problemen, det är det som vi fokuserat på denna vecka. Och herregud vad jobbigt det är att träna de muskler som varit på siesta alldeles för länge!! Det har varit effektfull träning som vi sett resultat på, men nu gäller det att slita. 

Träning och rörelser är färskvara!, nu vill vi skapa ett muskelminne!! 

 

Åker hem imorgon med massa nya övningar, inspiration och mera motivation! När man ser vad som är möjligt så når målen inga gränser. Känslan utav att jag kan göra det jag vill och har kontroll över situationen sätter igång väldigt mycket!!, och det är så roligt!

Nu är det hem och jobba som gäller!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-