Sports Clinic Jönköping

Hej!, 

 

I lördags var jag på "Amputee Sports Clinic" i Jönköping, det var ungefär 100 personer som samlades för att göra det bästa utav dagen. Deltagare, ortopedinjengörer, studenter och företag! Träffade på och pratade med "kändis-Leif" från Mot Alla Odds, så roligt att träffa honom igen : ) Träffade även en riktig inspiration, Bo Larsen!, en dansk kille som också går på Genium-benet, hans hemsida är värd att titta in! Han förlorade benet i en olycka när han skulle dyka, där en kamp att hålla sig vaken i tre timmar fick honom att överleva.....läs om historien, den är otrolig! Här !

 

Dagen var sprängfylld med aktiviteter såsom gympass med sjukgymnast Gith! (hon är stenhård!!), efter det bjöds det på lunch innan det var dags att gå på andra aktiviteter som hinderbana, golf, löparträning och fuego dans! Jag höll i golfaktiviteten ett tag innan jag testade Fuego! Det avr riktigt roligt men lite för sensuellt för min smak...jag kanske inte rör mig så smidigt numera och då är det lättare med tex zumba då det är mer rakt på! Bambambam...!!

 

Efter två hyffsat hårda träningspass avslutades lägret och jag åkte för att träffa mina fina vänner på kvällen!, vilket underbart liv!!, satt i bilen på väg hem igår och tänkte på vad glad och lycklig jag är just nu, det kunde inte varit bättre. Jag är så glad och tacksam för alla underbara människor jag har runt omkring mig!! : D 

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-