Podcast premiär !

Hej!, 

 

Idag har jag FYLLT dagen, men så roligt det har varit!

Först gick jag upp tidigt som attan för att jobba på ICA, efter det var jag till bästa Niki som gav mig hot stone massage för ryggen. Det behövde den verkligen, och den massagen är ju så skön! Tack Niki! : )

 

Ganska hungrig men så glad åkte jag ut till klubben där jag lunchade med Lollo, Polly och Sofia : ), trevlig liunch. Det blev även mycket snack om det kommande Lag SM för karlstad damer, det är ju så rolgit och vi håller på att jobba ihop lagandan så att det lag vi har blir så sammansvetsat som möjligt. Detta är dock trixet när golf är en så individuell sport och det är svårt att få alla att samlas, men dit ska vi nå! Målet är ju ändå att ta medalj och ska man göra det i SM krävs mycket hårt jobb och en go laganda! Att jobba som ett team och nå sina mål inkluderar även alla parter, så om ni är ett företag som läser detta kanske sponsoring skulle vara aktuellt!?

 

I eftermiddag gjorde jag även podcast premiär!! : ) Hos Anna och Viktor!, väldigt intressant men så roligt det var! Lite märkligt att höra sig själv dock....men så är det nog alltid : ) Vi pratade om mitt föregående år, alla känslor, mediauppvaktning, Chikara projektet, inställning och massa mera! Programmet är 50 minuter så det finns en del där!!, lyssna gärna. Jag lägger upp länken till podcasten här!

 

Imorgon är det Sports clinic i Jönköping!! Det ska bli skitkul! Det är ett läger för amputerade där vi testar olika sporter, pratar, lyssnar på föredrag och har det så himla bra! Ska bli så kul att se alla igen, som jag inte sett på så länge!!

Gonatt, 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-