Passenger "beep"

Hej, 

 

Det är ingen hemlighet att jag är "passenger-beep", alltid lika roligt att se vakternas miner, reaktioner när jag kliver genom security-sensorn! Idag var det en rätt häpen situation....

-WOW, vad är det du bär på?

Inte så konstigt när det är som ett brandlarm, tjuter, piper och blinkar, ja nog är jag "farlig", Genium-känt är ju en rätt avancerad dator ; )

 

När de sedan visiterar mig och inser vad jag har brukar de bli ännu mer reaktioner, vakten stannar upp i rörelsen och rycker till, det måste nog vara ganska oväntat för dem! :)

Jag själv tycker det är så roligt att vara i min situation. Hur ska de reagera nu?, hur ser ögonen ut?, uttrycket? etc....

Jag vill inte sticka under stol med att jag tycker det är "lite" kul att driva med folk och ibland gömma att jag har protes, och sedan visa!, för de spontana reaktionerna är så underbara! Visst människor blir häpna, generade, eller finner sig rätt "bra", men det är så roligt! Det många inte vet är att jag njuter utav varje situation.

Min kommande bok kommer definitivt innehålla massa situationer som dessa!!

 

Det som dessutom kan vara knepigt att tackla är när människor tror att jag är obekväm i situationen, skäms för den jag är eller för vad jag har, då kommer ursäkter, bortförklaringar och beklagningar. Ursh, det är svårt, jag gillar verkligen inte det sättet att se på situationer som min, det är förutbestämda sanningar och de stämmer INTE alls!! Nej nej, då går jag in i action-mode, det där måste vi förändra! Men måste ändå tacka alla som har ett trångt synsätt, det ger mig massa energi att visa ÄNNU mer, att verkligen få energi till att försöka påverka synvinklar : ) 

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-