Övervinna utmaningar !

Hej!!

 

Hoppas alla haft en riktigt fin påsk med familj och vänner, eller vem/vilka ni spenderat den med!

 

Jag bloggar ikväll om tanken på inställningar till "problem", personligen så använder jag inte det ordet då jag associerar det med negativ inställning, men det är min personliga åsikt, utan byter istället ut det mot utmaning/-ar.

 

Varför är det så att vår inställning till utmaningar kan ändra sig över åren?

 

Min syster sa idag att för flera år sedan gjorde jag både bakåt & framåt volt på studsmattan, jag var totalt oberoende och litade fullständigt på uppgiften. Idag fick jag hoppa en bra stund innan jag först kunde göra en liten volt, även den var läskig. Efter ett tag gick jag på en utav de större volterna där jag landade på fötterna. och efter ytterligare ett tag kände jag mig riktigt bekväm i situationen och gjorde sex volter i rad, alla där jag landade på fötterna! Jag övervann en rädsla idag!

 

När jag hörde detta funderade jag på om det var en rädsla hon övervunnit, den hade ju inte funnits där förut! Hon skapade den och därför var det en riktig utmaning att kunna klara utav den igen! Säkert behövdes dubbel kraft, fokus och spänst idag jämfört med för flera år sedan när hon gjorde dem hur lätt som helst. 

Är det så att våra utmaningar är tidsbegränsade till en viss ålder, mod och förutsättning? Eller är det bara så att vi har en bild utav något som vi ser som omöjligt att klara utav idag som vi gjorde med lätthet förut?

Tänk bara på alla situationer och utmaningar vi gått igenom, varför kan vi inte göra dem igen?

 

2009 hoppade jag fallskärm i Nya Zeeland, det var mina vänner en riktig utmaning!! Som jag fixade! Jag har gjort ett litet löfte med mig själv att jag vill göra det igen! Även om det är pirr i magen när jag tänker på det så är det så viktigt för mig själv att se att jag kan fixa att göra det igen! Känslan utav att ha klarat utav det är obeskrivlig!, total lycka, skakningar och glädje, med en portion nervositet!! Jag vet inte när, hur eller var, men när rätt tillfälle och plats kommer, då jäklar! : )

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-