Spontan glädje

Spontan glädje!, det är nog något utav det bästa jag vet!!

När det lilla extra händer i livet, det kan bara vara att någon annan människa ler och hälsar, håller upp dörren, skickar ett "hej-tänker-på-dig-sms", allt detta gör att jag bara vill GEEEE : D, ge glädje, kramar, leenden!! haha, det är ett lyckorus som har planterat sig i fröken Larsson.

Hur härligt är inte det når våren kommer!?

 

Idag fick jag en ny föreläsar-boking!!!! : D 

Visserligen är den lagd i slutet på september, så jag får inte längta för mycket eftersom då är hela sommaren slut!! Men i alla fall så ska jag prata på Selma spa i Sunne, på deras SISU-dagar! : D 

 

Det händer lite inom talar-föreläsar forumet nu och under helgen fick jag också klartecken inför Annika Invitational där jag ska prata för 78 tjejer, alla kommer från olika platser i världen, såsom europa, usa ....etc! Annika Invitational är en tävling som Annika Sörenstam startat för flick-juniorer upp till 18 år, det är då eliten utav tjejer från världen som drabbas samman och tävlar om den ärofyllda trofén! I år går tävlingen på Linköpings gk!!

 

Nu förbereder jag mig inför "foto-shoot" ; ), en fotograf kommer hit från Aftonbladet. Jag har fått förfrågan att vara med i deras bilaga Aftonbladet Härligt Hemma! 

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-