Träning !!

Hej!

Direktrapport från Catalunya!!, här är det fortfarande 24 grader varmt, sol och grymma banor! vi har spelat både Stadium och tour course och de är verkligen i toppskick. Det är så skönt att putta på greenerna, de ger verkligen ett rättvist resultat och man ser direkt vad eller hur man gjorde "fel", det gillar jag. 

 

Min syster är bäst !! Igår när vi spelade tour course gick hon och gjorde både en eagle och en albatross under rundan! Sammanlagt på nio hål, en bogey, två birdies, en eagle och en albatross = 29 slag!!! Du är grym sister!!

Imorgon ska vi spela tour course igen innan vi åker hem!, ska bli så roligt!! nu är jag jättesugen på att dra igång säsongen hemma!!

Träningsområdena här är enorma och riktigt bra kvalité, det finns fler puttinggreener med olika lutningar och längder, chipping-green med massa olika lägen, bunkrar som har olika sand i sig så att man kan träna beroende på var i världen man ska åka!! Stor gräs-range och två riktigt riktigt fina banor, det säger allt - dröm!!

 

Detta är redan ett favoritställe och hit åker vi definitivt tillbaka!!! Jag säger bara PGA Catalunya!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-