PGA Catalyuna

Hej!!

 

Nu är jag på plats i Spanien och PGA Catalyuna!!, det ligger i Girona utanför Barcelona! det är en mäkta resort som omringas utav två mästerskapsbanor!! Stadium course och tour course!! Idag spelade vi stadium course där de har herrarnas europatourkval, vilken BANA!! Det var 23 grader varmt idag och sol, HUR bra som helst!!

Banan var i sånt himla fint skick, med snabba greener, kortklippta fairways, smal och omringad utav träd, bunkrar och vatten! Jag var mäkta imponerad utav denna bana, GRYM!

Jag spelade idag med tre vassa herrar, vi hade så bra laganda att vi idag tog hem alltihop! Vi är 25 medlemmar här från klubben och vi kör tävlingar hela veckan, lag respektive singeltävlingar! Imorgon är det singeltävling på tour course! Kommer att bli kul!, får se vad den har att erbjuda!!

 

Syrran kom med flyget från Marocko idag, där hon slutade på en 48e plats! Bra gjort!

Så kul att se henne igen : ) <3

 

Nu ska jag få mig lite sömn innan det är dags för ännu en träningsdag ute i solen!!

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-