Nytt nummer Ungagolfare !

Hej!, 

 

Nu finns nya numret utav Ungagolfare ute!!, en e-tidning, 98 sidor att bläddra och gå crazy i!! I senaste numret hälsas nya ambassadören Erik Blomqvist välkommen, KUL! : D Nu är vi fyra stycken sammanlagt, Erik, Kjelle, Jonas och jag. Jag är mycket stolt över att få vara med i denna skara och speciellt till två så kunniga, driftiga och påhittiga administratörer Tim och Jan Malmgren! Vilket jobb ni gör och vilken inspiration ni är för ungdomar!!

 

På sidan ungagolfare.se händer nu väldigt mycket. Det häftigaste är att de precis lanserat Skategolf, ja mina vänner dte är precis som det låter. Golf på skateboard! Det gäller att utveckla sporten så att den når alla ungdomar, det tycker jag Tim och Jan lyckas med väldigt bra!! Ska bli spännande att se deras nya reklamfilm för just skategolf!

 

Skrivet på hemsidan om den senaste tidningen:

"Minst lika fantastiskt är de juniorreportrar som brinner för golf och skriver om den och de över 1000 ungdomarna på vår facebooksida som gillar oss!
Det här har verkligen blivit en plats FÖR och AV ungdomar!

Tack vill vi också säga till våra ambassadörer som nu blivit 4 och givetvis alla de sponsorer, golfklubbar, pros, golfproffs, vuxna och inte minst ungdomar som hör av sig, engagerar sig och gillar det vi gör.

Utan er hade det varit väldigt svårt att göra en tidning! Tack!! Tim & Jan Malmgren"Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-