Fantastisk fotoblogg !!

Jag delar med mig utav en fotoblogg, gjord utav Andreas Narfström,

narfstrom.se

 

Han tar fantastiskt fina bilder och inom en kort framtid laddar han upp bilder från en dokumentationsresa på cykel genom Västafrika., hur häftigt är inte det! Jag kan tyvärr inte visa någon bild genom min blogg men jag rekommenderar att titta in på hans sida, där finns massor med inspiration!

 

 

Jag sitter för övrigt och planerar min egen vår/sommar, även om klockan är sen så har jag massor med inspiration och energi. När man har det så är det bara att följa energin och göra något åt det, jag är väl helt enkelt en nattmänniska : )

Nu på måndag åker jag och Lollo (syster min) till Spanien för träningsläger, det är Karlstad golfklubb som åker och därav ca 25 medlemmar, det ska bli så roligt!! Jag blir så motiverad när jag får sol, värme och gröna golfbanor, då finns det ingen bättre plats att befinna sig på.

Nästkommande vecka har jag en del förväntingar, jag vill att det ska vara bra träninsgmöjligheter, spelmöjligheter, jag önskar att jag kommer kunna spela hela veckan på två ben, jag önskar att vädret blir bra....jag önskar....(alla småsaker!)

Har ni tänkt på att vi varje dag går runt och önskar saker, saker som vi vill, mål som ska uppnås, eller bara små ärenden. Men hela tiden önskar vi att få göra det lilla möjligt, för tänk vad skönt det är att du (ex) hann handla mat innan dagis stängde och sedan hann till gymmet innan det var dags för middag för att sedan hinna se programmet på tv innan du slocknade....

 

I mina öron låter det som massa önskningar, önskningar vi har för att vi ska känna oss tillfreds med oss själva. Önskningar?, vad menar hon, detta är ju sådant jag måste göra! Jag tror att alla måsten vi har i livet börjar med en liten önskan, för egentligen har vi inte många måsten!, men är alla önskningar viktiga?, blir de viktigare bara därför att vi ställer krav på dem?, hur vet man om man ska lyssna på dem?, vad grundar de sig på?, hur prioriterar man?

I de flesta fall tror jag att de där små önskningarna blir till förväntningar, sedan blir de till krav, leder till måsten, som leder till stress, och där har vi vårt uppskruvade samhälle : )

Även fast allting bara började med en liten önskan........faschinerande tycker jag. Hur mycket tankens kraft verkligen påverkar oss är något jag börjat fundera vidare på, jag fick förra året "riktiga" belägg för att höga målsättningar och vilja har stor betydelse, vad jag ville lägga fokus på och vad jag kunde sortera bort. Tankens kraft att tänka -"att leva som du vill" fungerar för mig, kanske beroende på att de orden fick en innebörd för mig förra året.

 

Jag vill dela med mig till er läsare den mest simpla men så grymma metoden för att reda ut alla frågetecken, (om det finns några!). Säkerligen är många utav er bekanta med detta, Om jag har svar på dessa nedanstående frågor, då vet jag att jag är på bra väg mot mina mål/önskningar, det är först då som jag vet hur och vad jag ska prioritera, det är då också så mycket lättare att bli fri från alla måsten!

- vad ska jag göra?

- varför ska jag göra det?

- Hur gör jag det? 

= Magisk formel !!

 

 

Gonatt!,

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-