Vårmöte Örebro !!

Föreläsningar, inspiration och trevliga människor!! 

Det är vad jag har omgivit mig med i helgen!, det var vårmöte för SLH:are* i Örebro,

SLH = Scandinaviska ledarhögskolan, grundat av Lars-Erik Uneståhl.

Det var dags för ungefär 150 föreläsare, kursdeltagare att samlas och lyssna på intresanta föredrag, nätverka och helt enkelt ha en riktigt bra tid tillsammans. Vi fick lyssna på Olof Röhlander, Lars-Erik Uneståhl, Annelie Pompe, Jan Pilotti, Eva Berlander, etc!! Hela lördagen gick åt till att lyssna och nätverka, på kvällen hölls en middag i Frimurarnas lokaler inne i centrala Örebro, mycket trevligt. Fick då möjlighet att prata med en fantastisk tjej, Annelie Pompe, hon har världsrekord i fridykning - 126 m!!!, samt att hon har bestigit Mt Everest utan syrgas!! Hon är alltså den människa som har varit längst ner och högst upp på jorden, HELT otroligt!! Blev helt fast i när hon berättade om hur hon kunde styra sin kropp till sina mål, tankar och uppgifter. Jag kunde känna igen mig i måltänkande och att se bilder utav vad du ska göra. Hon hade sett sitt fridyk (världsrekordet) hundra gånger i huvudet, samma sak jag upplevde i sjukhussängen då jag såg SM spelas. 

Jag laddar upp en video från hennes världsrekord, den är SÅ VÄRD att se!!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-