Reload !

Hej!, 

 

Det fina vädret här i Svea håller i sig, och därmed utomhus-golf-träningen!! : ) Det är så roligt att vara ute igen och träna men jag känner att jag har tusentals bollar att slå tills jag når mitt resultat. Nu är det bara att jobba!

Idag var en riktigt fylld dag, den började klockan sex med jobb i ICA Butiken, sedan väntade gymmet!!, jag körde mycket armar idag men även mycket mage. Någonting jag måste få till är ryggslutet, det påfrestar att stå och slå med protesen då det är klurigt att stå i "rätt" position genom svingen. Jag tror att det är för att jag inte känner ända ner till foten och kan kontrollera helt hur jag står, det tar på ryggslutet. Så jag måste bli starkare och få mer kontroll!

 

Lunchen jag hade idag var helt fantastiskt, mamma hade gjort en riktigt fin stek med god sås och svart vinbärsgele till!!! : ) Det var hur GOTT som helst!

Det var som en riktigt reload inför eftermiddagens golfträning, det var rangen som gällde. Jag tränade mycket järn och tycker att jag fått in en bra känsla, dock vill jag träffa min tränare Fredrik snart så att jag vet att jag jobbar på bra saker. 

 

Fick tag i en otrolig video, egentligen en föreläsning i TED format (18min) med Aimee Mullins, en dubbelamputerad modell från USA. Hon tar i föredraget upp självklara och tänkvärda saker blandat med skämt, och det är så skickligt gjort! Jag var tvungen att se videon två gånger då jag blev så inspirerad! 

Hon ifrågasätter också vad skönhet verkligen är, och hon får synsättet på det att verka självklart, hon ser bortom objekt, bortom yttre faktorer som påverkar oss alla, väldigt tänkvärt, se detta mina vänner!!

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-