Kickoff & fredagsmys !

Hej!

Igår var det alltså Kick-off på Lexus med BAM54. Kvällen började med mingel, sedan berättade Jonas från BAM54 om deras koncept DMS. Kick-offen har de inför deras kommande golftävling DMS Open till sommaren, där vinnaren får åka och spela Bro Hof, ingen dåligt pris. Efter presentationen och minglet bjöds det på smörgåstårta och ännu mer mingel, sedan var det dags för Lollo och mig att rigga vårt föredrag. Vi höll en kort presentation om oss, våra meriter, hur vi började spela golf och vår resa genom livet tillsammans samt hur mycket vi betyder för varandra. Det var Lollos premiär-föredrag och det gick hur bra som helst!, jag är stolt över dig syrran!! : D


Efter föredraget stod puttingtävling på schemat samt att bilar provkördes, det var mycket trevligt! Att syrran och jag fick prata lite med Sverige-cheferna på Lexus Sverige var också roligt!, de kom igår från Stockholm för att vara med på kick-off kvällen och det var förstås kul för alla.

 

Jag sitter nu och förbereder mitt föredrag på värmlands idrottsförbund imorgon! Det ska bli roligt!, berättar mer imorgon om hur det går.
Ha en bra helg!
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-