Skottår !!

Idag har vi upplevt dagen som bara återkommer vart fjärde år, det är alltid lite speciellt! Dagen "traditionellt" sett, då kvinnan får fria till mannen!, om det är något som har gått in för detta idag så
- hoppas det gick bra! : )

ÄNTLIGEN har spelschemat för Nordea tour kommit ut!! Så roligt att börja planera tävlingsåret! Det var tävlingar som sträcker sig från Kristianstad och ända upp till Sundsvall! : ) Jag ska mixa säsongen med tävlingar från minitouren, från EDGA (handitouren) och någon från LET Access! Allt beror såklart på om jag kommer med på de jag vill! Men med höga mål når man långt! : )

 

Jag hade ett inbokat besök hos min sjukgymnast idag, vi tittade så att övningarna han hade gett mig förra gången gav rätt effekt samt att de funkar för min höft. Nu är mission ett att bli råstark i proteshöften! Jag har tappat jättemycket där så det är en enorm skillnad mellan vänster och höger, det säger sig själv, det är inte bra! Men som sagt, jag har inte vetat hur man tränar den ordentligt och med mer effekt! Svaret är redcord!, nu jäklar : )


Mina muskler i låret fäster ju inte längre nedanför knäskålen, som det gör för er alla andra! Knät finns ju inte längre kvar så numera fäster dem på baksidan utav låret. Kanske kan vara knepigt att förstå, men jag lovar, det är ännu mer knepigt att träna det rätt!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-