Olof Röhlander !

Hej!,

Hemma från en toppendag!, idag har jag jobbat, fixat ärenden på stan, hållt ett föredrag på Rotary Karlstad och när jag sedan kom hem väntade en present!! Jag hade fått boken "Det blir alltid som man tänkt sig", skriven utav föreläsaren Olof Röhlander!, det är en handbok i mental styrketräning! Olof vann årets talare 2011! Stort grattis Olof och TACK för boken! : D

Föredraget på Rotary gick bra, vi höll till på Karlstad stadshotell och det var riktigt trevligt. Först en god lunch och sen höll jag mitt 30min föredrag. Jag var faktiskt inte helt klar på hur jag skulle lägga upp allt innan jag kom dit, idag ville jag "leka" och testa!! Inställningen var lekfull och öppen och det gör att jag kan jobba med orden/infon när den kommer, inget är "planerat" och då känner man sig väldigt fri. Jag kan leva mig in i situationerna och det blir spontant, när "tung" information beskrivs vill jag inte att det ska bli "jobbigt", det kan beröra åhörarna hur mycket som helst men sedan ska allt tas i hamn i en enkel och glädjerik omfamning! Haha, kan vara konstigt att förstå sig på min knepiga beskrivning! Men det var så jag tänkte.


I och för sig körde jag med en power-point (bara bilder!) i bakgrunden som något att titta på till allt jag beskriver. Jag tycker att det är ett roligt sätt att jobba på, med bilder. Även om jag får struktur utav power-pointen kan jag köra mina "loopar" och prata fritt, ta in allt som är i rummet och jobba med det, helt enkelt.
När jag föreläser handlar det verkligen om att skapa, skapa något vackert, berörande, glatt, matnyttigt och spännande på tid! Utmaning !

Nu ska jag åka iväg och träna golf i golfhallen!
Ha en bra kväll!!
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-