Temledagen !!

Hej!

Semlor....!, helst ska de vara fyllda med vanilj och massa grädde! Nu är dagen här, dagen när vi tillåter oss att frossa i dessa godingar. För mig förs tankarna tillbaka till de unga åren när jag och Lollo såg Ture Tventon slänga i sig temla efter temla. Jag kommer ihåg att vi faschinerades utav honom, -hur tusan kan han svälja en hel semla åt gången? Mysterium för små barn... :), det var ett tag sedan de!

 

Så idag har även jag tillåtit mig att frossa, men Å andra sidan älskar jag alla slag utav bakelser, efterrätter och godsaker. Så det var inte svårt att få i sig en semla!

Dagen bjöd även på fys-, golfträning samt ett besök hos sjukgymnasten. Jag har tyckt att det varit väldigt svårt att få till höftträning på protesbenet men det fick jag hjälp med idag, vilket var mycket bra! Massa övningar i redcord!, det är ett träningsredskap bestående utav röda "snören" som hänger ifrån taket, i dem kan man haka på olika fästen där man kan placera både händer och fötter i. Grejjen är att man ska hänga med olika kroppsdelar i fästena och göra övningarna låååååångsamt, så måste man spänna rätt muskler samt att det är fruktansvärt ostabilt. Men det tar så himla bra, det finns inga genvägar till bra resultat och det märks verkligen i redcord. Man måste jobba bit för bit, och det viktigaste, tålamod! Det måste jag verkligen jobba på eftersom jag vill att allt händer, nu, idag och helst igår!!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-