Känslornas dag <3

Idag har det varit alla hjärtans dag, dagen vi firar kärlek, kärlek till de vi älskar, våra familjer, vänner, bekanta osv. Många finner kärlek, många förlorar kärlek...
En amerikansk studie, hört på radion!, visar att flest separationer sker på självaste dagen, Valentin, pga att presenterna, frierierna inte uppfyller förväntningarna! Säga vad man vill!

Hjärtan i all ära. Den här dagen är för mig känslornas dag, den innefattar både bra och dåliga saker. Massa kärlek förstås, men dagen ger mig även eftertanke och får mig känna en viss sorg, tankar går till en speciell person. Det är 19 år sedan nu, på alla hjärtans dag...

 

Jag kommer ihåg natten än idag, mamma skrek till, pappa sprang runt och ringde en massa telefonsamtal, jag och syster stod vid trappan och försökte förstå kaoset. Jag vet att jag kände mig förvirrad, tog min systers hand och vi bara stod där, oförstående.
Den natten lämnade du oss, på ett vidrigt sätt, jag tyckte det var ofattbart redan då. Hur en människa kunde göra något så brutalt mot dig, det förstår jag inte.
Älskade farmor. Mina tankar går till dig idag.
Jag önskar att du fått vara med oss längre.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-