Var är tävlingsprogrammet?

Var är damernas tävlingsprogram för Nordeatouren ?, (Sverigetouren)
Jag har sett fram emot att se schemat för sommaren och hann skrika JA inombords när jag såg att sidan var uppdaterad, men det var så att det var bara herrarnas schema som låg ute.... : /

 

Jag ser fram emot säsongen så mycket!!, det ska bli riktigt kul. Inomhushallen har öppnat i Karlstad nu och jag ska åka iväg och köra igång inomhusträningen, det kommer vara sådan skillnad från att slå bollar ute !!

 

Idag har jag hunnit med jobb, intervju med Dialog, en tidning som går ut till alla ortopedkliniker i Norden och därefter gymmat! Det var riktigt skönt att träna idag, jag körde spinning med ett ben, det var intressant! Men funkade jättebra, jobbigt som tusan men hornen hade redan hunnit växa ut så jag pressade mig : )

Imorgon kommer bästa syster hem, det ser jag fram emot : D Vi har inte setts på några veckor och jag längtar tills jag får höra hur det var för henne i Australien!!! : D

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-