Ett val

Hej!

 

Föredraget som jag höll idag på Vålbergsskolan var hur roligt som helst, det gick fint och det var även första gången då jag inte kände mig sååååå nervös som jag gjort innan. Tack vare kursen och några föreläsningar i nacken kunde jag slappna utav och kände min röda tråd, den där tråden som jag tycker annars är så svår att hitta!! Men idag gick det : ) Så roligt! TACK för all fin respons jag fick, det värmer och ger en bekräftelse på att budskapet gått fram, för det är ju utav den anledningen som jag står där framför den grupp som ska lyssna. Budskapet ska ut, fram, in, och höras, synas lång väg!! Det kände jag att det gjorde idag och det gör mig lycklig.

 

Ett val, det har gjort mig lite snurrig ikväll, jag måste ta ett aktivt val. Imorgon ska vi hålla ett litet föredrag för gruppen om ett möte som påverkat/förändrat mig. Här har jag problem, jag hittar SÅ många möten, vilket ska jag ta!?!?!


Grejjen är att hitta "rätt" möte där jag kan se mötet framför mig och förmedla den äkta känslan, direkt från hjärtat.....jag vet att jag kan det, bara jag hittar det där speciella när jag kände något som verkligen påverkat mig. Men nu är det mest kaos, något som jag ska försöka bena ut innan jag går och lägger mig. Så, back to work !


Sov gott!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-