En orättvisa

Vem bestämmer?, vem vet?, ibland vill man bara ha svar, men det finns inte alltid svar..
Då dyker tankar upp, eller just nu ett speciellt ord, orättvist. Ett sätt att lägga tankarna på något annat, ett dugligt svar som kan tyckas täcka den misstro man känner för stunden. Orättvist.

 

Ibland får man tycka saker är orättvist, även om man inte vill att det ska drabba någon annan heller, aldrig. Det är bara helt enkelt, kort och gott, orättvist.

Hur mycket jag än surrar över ordet och min innebörd utav det just nu kan det vara svårt att förstå det som skrivs. Inget utav det jag skriver handlar om mig. När det pågår något runt omkring en som man inte kan ta på, inte kan påverka, inte vet hur man ska hantera, då blir jag lätt lite förvirrad. Det är i stunder som denna man uppskattar att det finns människor som bryr sig och finns där för en, tack, ni är bäst.

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-