Kiwah Island, Ocean course !!

Hej!,

 

Igår var jag och Ryan och spelade Ocean Course, som ligger på Kiawah Island. Banan var GRYM!!! Så var dock inte spelet, nåväl det kan inte vara bra alltid. Jag började med två ben men efter nio så var det dags för en förändring och jag bytte stans, det fick bli på ett de sista. Bra med valmöjlighet : D, och det blev bättre!


Banan ligger precis vid havet och har sällskap utav lyx-lyx-lyx hus samt alligatorer!! Herregud de gör mig lite skraj. De låg bara längs banan och "chillade", men jag var livrädd, de är definitivt mer skrämmande än våra hyggliga huggormar!

Pinplaceringarna var ganska tuffa och vinden låg på, så jag var verkligen tvungen att spela efter spelstrategi för att kunna scora! Kan tänka mig att banan kan vara riktigt tuff under PGA-tävlingen....

 

Kram Carro

Alligatorerna ligger och vilar längs banan

Ryan och jag

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-