Believe!

Det är så lätt, det är så lätt att dela in människor i olika fack. Jag gjorde det förr. Det är ju så vi är "upplärda" att tänka, så varför förvånas man varje gång?

 

Något jag kan bli så otroligt trött på är när jag får höra om mina begränsningar, jag förstår att det är svårt att förstå när man inte är i min situation. Men mina vänner, det finns inga begränsningar! Dagligen kan vem som helst plocka fram sina extra skills och göra underverk. Jag trodde inte riktigt på det förr, nu har jag en annan tanke, andra tankar om hur man kan leva livet. Det finns miljoner sätt! Som det här med "fack", att någon på pappret är "handikappad" känns för mig helt sjukt. Jag kommer aldrig ändra synen på mig själv och jag har fått en ännu bättre förståelse för andra. Det är bara man själv som sätter begränsningar, inte ett ynka papper!! Hör hur det låter när man verkligen tänker på det!

 

"The impossible coming possible, Only believe !!!" - Manuel De Los Santos 

Bilden är lånad, google bilder "Manuel De Los Santos"

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-