Skoter-tur i ett vinterparadis samt föreläsning på Hasselagården !!

Hej!,

 

Idag har varit en fantastisk dag, jag och Martin har kommit upp till den riktiga vintern och Hassela, ett riktigt fint ställe : ) där vintern verkligen har gjort sitt intrång och det är 80-90cm snö! Idag vilade även solen över landskapet, det var mycket fint.

Vi åkte ut på skoter-tur med "Äventyrsmästarna" idag, drygt 2h timmar körning i det finaste vinterparadiset jag har sett. Lederna var perfekta och att dra på gasen var inga problem : ), men det ska nämnas att jag har respekt för att åka fort med skoter, så farten var inte så vild i början : )


vi åkte genom riktiga hälsingeskogen och fick se stormen Dagmars förödelse, den har verkligen ställt till med mycket här uppe, det var som tromb-liknande spår genom skogen där träd bara ryckts upp från marken, helt otroligt hur det kan bli så. När vi sedan åkt genom skogen tog Johan oss upp på "fjället", där vi fick utsikt över hela dalen. Det var verkligen som en tavla och jag själv har aldrig upplevt det förut, att vara mitt ute i skogen är verkligen speciellt. TACK Johan och Äventyrsmästarna för den fina turen, det är ett minne för livet!! Jag kommer förmodligen ha träningsvärk i tummen efter allt gasande : )

 

Ska ni upp till Hassela så rekommenderas varmt att titta på deras hemsida, en skoter-tur genom dessa skogar är något man bör uppleva !
www.aventyrsmastarna.se

 

Några timmar efter turen var det dags för mig att hålla föredrag i byn. Jag skulle prata om min livshistoria och hur jag lever idag och jag var så nervös innan! Men efter några minuters pratande släpper det lite och då är det bara att vara spontan, det gick bra denna gången med!! Jag älskar verkligen att hålla föredrag och vill tacka alla som kom och lyssnade ikväll : )

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-