Snowboard

Jag har sedan 2 års ålder åkt utför, först började jag med skidor men vid 13 års ålder valde jag att bara åka snowboard, något som jag älskar!
Har funderat i höst på hur jag skulle göra när jag skulle testa snowboard till vintern, jag kom inte fram till så mycket mer än att jag får helt enkelt testa och lära mig efter det. Jag hade i tanken att det kommer säkert kännas som att jag är nybörjare. Det är tufft att ta då jag innan varit ganska våghalsig och styrt ut på både off-pist och flygit ner för svarta backar. Att barnbacken hägrade kändes sådär....
Men som så mycket annat är det bara att acceptera och ta det för vad det är, och ha roligt istället. Något som underlättar så mycket, så jag bestämde mig för att jag ville ha den inställningen idag. : )

Jag tog mig ut till den lilla backen med knapplift, vid den tidpunkten var backen stängd så jag fick traska hela vägen upp, men upp skulle jag!


Precis när jag kommit upp till toppen så ser jag att det kommer flera personer och ska precis öppna liften, tajming var det här : D Men tack för det träningspasset !

Efter 30 min hade jag fått lite kläm på hur jag skulle ta mig ann protesen i de olika lägena, som tur var så hade jag bra koll på hur jag gjorde innan och försökte efterlikna det. Problemet var att kantställa brädan då jag har "styrfoten" bakåt och att jag inte kan flexa foten som förut. Känslan för underlaget finns ju inte längre på den bakre foten och det gör att brädan checker till i snön. Något som kan vara ganska läskigt om man kommer med fart. Syster kom till undsättning och vi hittade vår egen grej, jag svängde medan jag höll hennes hand snett bakom mig, och jäklar vad bra det gick!! Vi tog hela backen i följd med svängarna utan vila. Tack syster för att du kämpade med mig och sprang upp och ner i backen!!!


SÅ glad jag blev att det gick så bra!!, snabba framsteg och det ger mig mycket motivation till att fortsätta träna, snart så är det som vanligt igen : )

Ännu ett stort kvitto på att allt är möjligt, bara man VILL : D

Ha en bra dag!
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-