Grispass !!

Flåset trappas upp, svetten rinner, armarna har dragit på sig en mastodont-mjölksyra, under foten börjar en krampaktig känsla komma krypande...jag har en lutning att jobba mig uppför innan jag ser målet, skidstugan som är övertäckt av snö. Kom igen nu!!, ekar i skallen, jag ska upp! 200m kvar.....150m....nu är flåset på max, jag orkar inte mer!, JO, jag ska!!

 

Jag är uppe!!, framme, i MÅÅÅÅL!, puh. : D
De precis avverkade 2.5 km på längdskidor var tuffare än jag trodde. Först var målet att ta mig ut en liten sväng, på plan mark....men hornen växte ut och jag fick riktig tävlingsinstingt, jag ville vinna över mig själv : D

 

Det är världens bästa känsla!!! : D Gud vad roligt, första gången på längdskidor efter operationen, knät var inställt på "längskidåkning", nypistade spår och solen som precis gick ner bakom fjället...kan det bli bättre!? : D

Nu ska jag plantera mig välförtjänt i soffan resten utav kvällen!, : )


Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-