Titel: medförfattare !

Hej!,

 

Det har varit en suverän start på 2012!, riktigt kul!
Sedan jag såg alla profiler och klipp igår från Mot Alla Odds har jag varit helt fast, jag tycker verkligen det är helt otroligt!
Alla de människorna som jag sett både igår och idag gör mig så himla stolt och glad, jag blir även väldigt stolt över mig själv och att jag är den jag är, inställning och hur man tar sig an saker har så stor betydelse, större än man kan tro. Om man verkligen vill något, då klarar man det, punkt slut. : D

 

Igår ringde en person som jobbar med ett projekt om att skriva en lärobok för blivande sjuksköterskor. Jag har varit med och skrivit i det sista kapitlet som handlar om min amputation, förberedelserna, operationen, tiden på sjukhuset och veckorna efter. Det var riktigt roligt att vara med och skriva det, jag fick verkligen mersmak. Jag har under ganska lång tid, faktiskt innan händelsen med jordbävningen och min operation velat skriva en bok. Jag har alltid älskat att skriva och trodde att det kunde vara något för mig, men vad skulle jag skriva om??


Nu har jag ju fått en historia, helt gratis ! : D Hur bra är inte det!, jag som dessutom tycker om att uttrycka mig i texter ser det som ett gyllene tillfälle! Så som ni förstår och vad det jag egentligen vill säga är att drömmen har satts i verk!!! Jag känner mig lite som bambi på hal is eftersom detta är något jag aldrig har hållit på med, men så är det ju egentligen med allt! Det tar en liten stund innan man får ordentlig kläm på grejerna.
Min bok är i sitt första startskott och jag kommer få återkomma lite längre fram om hur det går, när de verkliga sakerna börjar hända.

Nu behövs lite sömn inför en ny späckad dag!,


Sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-